moldovaseridica.ro, portal regional de ştiri

Moldovaseridica.ro este oplatformă web care centralizează conținutul de calitate al principalelor portaluri de informații din zona Nord-est a României. Practic, moldovaseridica.ro va oferi utilizatorilor de internet cele mai noi informații, știri, reportaje din zona Nord-Est.

”Ideea realizării acestei plaforme s-a conturat pentru prima dată în perioada în care am lucrat că redactor șef la o revista de modă din Chișînău. Mereu trebuia să fii la curent cu noutățile din domeniu. Să afli detalii despre personalități, persoane publice, artiști, despre pasiunile lor, despre stilul lor de viață. Și pentru a fi la curent cu toate aceste informații eram nevoită să pierd ore în șir navigând pe internet pe diferite portaluri web. Ulterior, ocupând funcții de manager sau administrator de firma, aveam nevoie să fiu la curent cu știrile locale, să fiu la curent cu ce se întâmplă in anumite zone. O platforma care să centralizeze toate aceste informații mi-ar fi fost de un real folos. Era aproape imposibil să te abonezi la toate site-urile de informații și să te trezești dimineață cu emailul invadat de mesaje de la toate portalurile web la care erai abonat. Constrângerea de a lucra cu produse limitate din punct de vedere tehnologic, incomplete sau greoaie care nu satisfăceau complet nevoile mele, și implicit ale celorlalți consumatori de media,m-au determinat să pun bazele unui produs nou care să răspundă nevoilor reale ale viitorilor mei clienți”, a declarat Lia Anton, managerul moldovaseridica.ro.

Utilizatorii de internet, indiferent din județul din care provin, sau zona de care sunt interesați, nu mai sînt nevoiți să caute o informație pe mai multe site-uri web. Tot ce au nevoie găsesc pe platforma noastră. Vorbim de o soluție completă pe zona media care va pune la dispoziție cele mai noi știri publicate de trusturile de presă din zona Nord-Est. Platforma construită conține și un sistem de abonare a utilizatorilor de internet/consumatorilor de media, prin intermediul căruia clienții vor primi zilnic prin email informațiile nou apărute la nivel regional, fără a mai fi nevoiți să navigheze pe internet. 

Moldovaseridica.ro este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 în valoare de 44.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *